Servicii

o

Oculus/HTC

4 x Oculus Rift S
2 x Oculus Quest
3 x zone HTC VIVE 2
o

Playstation VR

2 x zone PSVR

 

o

PS4 Pro / XBOX One

3 x PS4 Pro
2 x XBOX ONE
o

Gaming PC Station

12 x Stations 32″ Curved Monito

Ce Oferim

Echipa noastră este la fel de pasionată de jocurile video şi mai ales de realitatea virtuală ca şi clienţii noştrii. Pentru cei care intră în premieră în lumea virtuală oferim ajutor pentru a uşură trecerea în mediul VR. Jocurile VR sunt interactive, deseori necesită efort fizic din partea jucătorului asta este motivul pentru care după fiecare oră de VR achiziţionat VR READY oferă clienţilor 10 minute de pauză pentru rehidratere şi împărtăşirea experienţei cu prietenii tăi. Plăteşti doar pentru timpul jucat! Pregătirea jucătorului şi a echipamentelor poate dura 2-3 minute, dar la VR READY contează doar timpul pentrecut în VR, astfel numerotarea începe odată cu jocul. Dispunem de o gama largă de răcoritoare, cocktail-uri şi alte băuturi la barul nostru.

Evenimente la VR READY!

Vrei ca ziuna ta de naştere să fie una cu adevărat specială? Îţi stăm la dispoziţie ca tu şi invitaţii tăi să aveţi o experienţă de neuitat. Avem o capacitate de până la 60 de persoane, zonă lounge şi non-stop distracţie. O gamă largă de jocuri VR sau consolă şi PC la fel si o gamă variată de răcoritoare şi alte băuturi la un preţ accesibil. Contactează-ne pentru a afla detaliile!

Preţuri

  • HTC VIVE / Oculus Rift

  • 40 Lei/Ora

    25 Lei/30 min

  • Console PS4 și XBOX

  • 15 Lei/Ora

    10 Lei/30 min

  • Gaming PC Station

  • 10 Lei/Ora

Oferte

1. „Better togheter”: reducere de 50% pentru a doua persoană pentru echipele VR
2. „One more turn”: după 3 ore cumpărate pe console sau PC a patra oră vă este oferit gratis.
3. „Game Time”: de luni până joi între orele 13 și 17 avem următoarele reduceri: -50% pentru stații VR, -33% din prețul consolelor, -30% pt. Gaming PC